Eksportudvikling


INTERNATIONAL BUSINESS KONTAKT | Find den perfekte eksport partner.

Click here to visit our New Export Development site

Adenda er i stand til at hjælpe dig med at gøre dit udenlandske eventyr til en succes. Hvad er dine muligheder, hvordan kan du håndtere det, hvad er faldgrupperne, og hvilke ressourcer er der til rådighed for at hjælpe dig?

Adenda har en omfattende viden og erfaring i kontakt for International Business. Dette gør det muligt for os at finde den bedste eksport partner og gøre eksport for dig til en succes, fra dag 1.
 
International Business kontakt har sit eget logo for at understrege, at dette er en meget speciel Adenda aktivitet. Grundlaget for dette er, at vi føler et stort ansvar for at finde den perfekte eksport partner for din virksomhed.

Vores speciale er, at finde partnere til Danmark, Norge og Sverige, fordi virksomhedskulturen i disse lande mest ligner den hollandske model. Derudover kan vi tilbyde fuld støtte i Finland og de Baltiske lande til at søge og finde den rigtige eksport partner.

I alle disse lande arbejder vi med specialister, der på deres eget sprog og med kendskab til deres eget erhvervsliv kultur, udfører de første retningslinjer og analyser.

I 2015 begyndte vi at udføre denne type opgaver også for danske virksomheder, som er interesseret i at etablere repræsentation i Holland.
  
Én ting er sikker. Eksport øger din organisation i kvalitet, kvantitet og prestige. Det vil udvikle din organisation, dine medarbejdere og din omsætning og skabe nye muligheder. 
 
Adenda er i stand til at rådgive dig den rigtige type repræsentation. En distributør, agent, importør eller eget firma, hver har sine fordele og ulemper. En professionel analyse fører til den rigtige type eksport identitet.
 
Vi analyserer også, hvilket land der passer bedst til din virksomhed eller dit produkt, for at gøre succesraten så høj som muligt. Markedsanalyse vil give indsigt i den "mulighed" der er for succesfuld eksport.
 

 
Adenda tilbyder ved siden af en unik service. Efter selve forbindelsen mellem dig og din nye partner, vil du modtage vejledning med hjælp til at starte eksport processen. Dette er vigtigt, da det først er efter at forbindelsen er knyttet, at den kommercielle process starter. Grunden er, at efter forbindelsern er knyttet, starter den kommercielle process.
 
For at gøre forbindelsen til en succes, kræves et højt aktivitetsniveau. Denne følsomme periode kræver megen opmærksomhed og vejledning, så investeringen hurtigt kan give afkast i omsætningen.vil give hurtige afkast i omsætningen.

Vi er også i stand til at hjælpe og rådgive dig i at udvikle de rigtige markedsførings hjælpeværktøjer.

Processen med at finde din nye eksport partner vil være maksimalt tilpasset. Nedenfor kan du se de forskellige trin*:
 
 • Opret og finde partner profil baseret på din firmaprofil, produkter, type af repræsentation, som du ønsker, og det land, som der skal eksporteres til.
 • Forberedelse af præsentationsmateriale
 • Undersøge fremtidig eksportmarked, af vores Senior Market Connector.
 • Feedback til Projektleder, proces finjustering og/eller første valg.
 • Underet / interviewe af den valgte gruppe foretages af vores Senior Market Connector.
 • Feedback og udvælgelse af de bedste potentielle eksport markeds partnere.
 • Oprettelse af besøgsprogram.
 • Besøge de vigtigste/bedste potentielle partnere af dig og projektlederen for Adenda.
 • Endeligt valg af din nye eksport partner foretages af dig.
 • Indbydelse af den nye eksport partner til din virksomhed, eller et  nyt besøg, for at formalisere samarbejde, produkt og salgs information mv.
 • Mentorordning i den indledende periode i samarbejde med Adenda.
 
At finde en ny partner er meget tidskrævende. At træffe det rigtige valg fra starten er afgørende. Gør det du er bedst til og lad specialisterne arbejde - på dit nye exportmarked!

* I vores tilbud beskriver vi processen nærmere for hvert trin.